O-MEDIC Microsilver Mask – antibakteriální maska ​​200ml

699,99 

Maska Microsilver je unikátní produkt s komplexním složením, který kromě mikrostříbra obsahuje bohatou sadu extraktů a rostlinných extraktů. Jde o unikátní směs ingrediencí, které účinně podporují péči o pleť

Katalogové číslo: 1108 Kategorie: ,

Mikrostříbrná maska

Přípravek je určen k péči o pleť po různých kosmetických a estetických ošetřeních a permanentním make-upu. Stříbrná maska ​​používá vysoce koncentrované složení obohacené o čistící, zklidňující, zklidňující a podráždění eliminující složky. Maska podporuje obnovu hydrolipidového pláště pokožky, který účinně regeneruje, hydratuje a podporuje proces obnovy epidermis. Maska navíc přináší úlevu a zklidňuje léze u různých forem akné.

ÚČINNÉ LÁTKY:

  • Mikrostříbro – kosmetická přísada s ochrannými vlastnostmi pokožky. Jedná se o formu stříbra, která byla vyvinuta pro podporu regenerace pokožky po kosmetických ošetřeních.
  • Alfa-glukan a inulinový komplex – podporuje udržení normální kožní mikroflóry, posiluje ochrannou bariéru pokožky, působí hydratačně a omezuje nadměrné ztráty vody z pokožky.
  • Extrakt z jírovce – zklidňuje a posiluje citlivou a cévní pokožku.
  • Extrakt z hroznů – bohatý na živiny, hydratuje a vyživuje pokožku.
  • Extrakt z kmenových buněk z listů opuncie – má zklidňující účinek a omezuje nadměrnou ztrátu vlhkosti pokožkou.
  • Přírodní betain – derivát aminokyseliny glycin, jemně čistí pokožku a má hydratační, zklidňující a zjemňující vlastnosti.
  • Extrakt z cypřiše – má stahující, čistící a antiseboroické vlastnosti.
  • Výtažek z vilínu – normalizuje činnost mazových žláz, zklidňuje akné.

JAK POUŽÍVAT:

Naneste tenkou vrstvu na vyčištěnou pleť, nechte působit 10-15 minut, poté odstraňte přebytek nebo nechte až do úplného vstřebání.

OPATŘENÍ:

Nepoužívejte na poškozenou pokožku.

SLOŽENÍ:

Voda, glycerin, cetearylglukosid, cetearylalkohol, isopropylpalmitát, inulin, betain, sorbitan olilát, kaprylová/kaprinová tryglycerid, isostearyl-isostearát, glycerylstearát, olej z klíčků triticum vulgare, stříbro, opuntia ficus-indica olomoucký stonek Extrakt z ovoce Vitis Vinifera, extrakt ze semen Aesculus Hippocastanum, extrakt z plodů Cupressus Sempervirens, extrakt z listů Hamamelis Virginiana, kaprylylglykol, sorbitan oleát, propylenglykol, cetylpalmitát, olej ze semen Helianthus Annuus, tokoferylacetát, kyselina palmitová, octan palmitový, kyselina palmitová, leucithinacetát , Tokoferol, Hydroxid sodný, Benzoát sodný, Sorbát draselný, Parfém, Kyselina benzoová, Benzylsalicylát, Linalool, Kumarin, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone

Producent

O-Medic

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.