Trichologický peeling na pokožku hlavy s mikro granulemi

1047,00 

Exfoliační trichologický peeling s mikrogranulemi, z mandlí a lískových oříšků.

Katalogové číslo: 6524 Kategorie: ,

K05 Trichologický peeling – charakteristika produktu

Inovativní exfoliační peeling vyrobený na bázi přírodních ingrediencí, jejichž hlavním pojítkem jsou mikrogranule z mandlí a lískových oříšků. Přípravek dokonale exfoliuje a eliminuje přebytečnou epidermis, obnovuje a pečuje o povrch pleti, účinně odstraňuje nečistoty, přebytečný kožní maz, lupy, exfoliovanou epidermis a zbytky stylingových přípravků, dokonale připravuje pleť na příjem a lepší vstřebávání následných pečujících ošetření.

Jak produkt používat?

Použití produktu je extrémně jednoduché a nevyžaduje žádné speciální rituály péče. Můžete jej snadno používat sami doma. Doporučujeme aplikovat přípravek dvakrát týdně. Naneste asi tucet kapek produktu na suchou pokožku hlavy. Přípravek jemně vmasírujte a nechte na hlavě asi 5 minut. Poté si umyjte hlavu šamponem, který odpovídá vašim potřebám. Peeling by měl být použit před použitím šamponu jako příprava vlasové pokožky na následná ošetření.

Kaaral K05 – akční

Mezi nejdůležitější vlastnosti peelingu patří:

Jemné jednání
Efektivní exfoliace epidermis
Obnova povrchu kůže
Efektivní odstranění nečistot
Očista

Je velmi důležité, aby přípravek neobsahoval parabeny, silikony, lepkový alkohol, tedy látky škodlivé pro vlasy a vlasovou pokožku.

.

Pojemność

100ml

Producent

Kaaral

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.