Nano Silver Sanitizer – Antibakteriální sprej pro dezinfekci

97,69 

Antibakteriální sprej na dezinfekci rukou, těla, obvazů, obvazů, ochranných masek, vzduchových filtrů. Přípravek obsahuje alkohol a neionizované koloidní stříbro.

Nano Silver Sanitizer – Antibakteriální dezinfekční sprej Alkohol Biocidní sprej na dezinfekci rukou, těla a dezinfekci obvazů, obvazů, ochranných masek, vzduchových filtrů, plochých povrchů. Profesionální dezinfekce, Likviduje 99,9 % virů a bakterií

Aktivní složka:

alkohol 700g/kg
neionizované koloidní stříbro 0,01 g / kg.

Po odpaření alkoholu zůstávají na dezinfikovaném povrchu na každém centimetru čtverečním miliardy částic stříbra, které vytvářejí antimikrobiální povlak – větší účinnost a dlouhodobý účinek. Neviditelný efekt rukavice. Přípravek poskytuje delší ochranu než běžná formulace na bázi alkoholu. Nejdůležitější rozdíl a inovace od běžných čisticích prostředků: Při použití běžných čisticích prostředků (mýdlo) nebo dezinfekčních prostředků (pouze na bázi alkoholu) je třeba mytí opakovat po každém kontaktu s potenciálně infikovaným povrchem. To se musí provádět několikrát denně, což je zvláště obtížné pro malé děti. Při použití obou našich preparátů koloidního stříbra je stačí použít jednou za pár hodin. Po nastříkání jakéhokoli povrchu nanostříbrem na něm zůstávají miliardy částic stříbra, které zabíjejí bakterie, viry a plísně po dobu několika hodin, dokud nejsou smyty nebo mechanicky setřeny z povrchu.

Vlastnosti:

Licence ministra zdravotnictví k obchodování s výrobkem č. 3337/07
Číslo patentu 211394
Přípravek obsahuje biocidní částice stříbra, eliminuje 99,99 % mikroorganismů, bakterií, virů, hub a plísní.
Nepoužívat u osob alergických na stříbro.
Kapacita: 30 ml

Pojemność

30 ml

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.