Permanentní světová tužka na oči BLACK 000

610,00 

Profesionální pigment na permanentní make-up od Permanent World. Nové složení pigmentu zajišťuje snadnou práci, trvanlivost pigmentace a ještě sytější barvu. Intenzivní odstín černé. Perfektní pigment pro permanentní make-up horních a dolních víček.

Pigmenty permanentního make-upu Permanent World  jsou spolehlivé produkty, které již léta úspěšně používají ti nejlepší specialisté v oboru kosmetologie. Díky bezpečnému složení přípravku si získaly důvěru mnoha specialistů v oblasti pigmentací. Permanent World je zárukou dokonalého a dlouhotrvajícího efektu.

Barevné charakteristiky

Pigment BLACK 000 je intenzivní černá barva používaná pro permanentní make-up očí. Perfektní pro vytváření horních a spodních linek, očních linek a motýlků. Barvivo je extrémně syté, díky čemuž účinky ošetření vydrží velmi dlouho.

Složení pigmentu Pigment 000 vyráběného v Evropě má všechny normy a schválení, které umožňují jeho bezpečné použití. Barvivo bylo umístěno do 5 ml plastové lahvičky. Díky uzavřenému obalu se do pigmentu nedostanou žádné bakterie a nečistoty, které by mohly nepříznivě ovlivnit efekt pigmentace.

Naše pigmenty jsou jedny z mála, které plně splňují bezpečnostní předpisy EU. Legislativní změny v zákoně CLP pro vás sledujeme průběžně a naše výrobky neobsahují zakázané látky jako těžké kovy nebo isopropylalkohol. S Permanent World máte zaručenou bezpečnost a spokojenost s léčebným efektem. Pro více informací kontaktujte naše zákaznické oddělení, rádi zodpovíme všechny vaše dotazy.

Producent

Permanent World

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.