Apriline Hairline 5ml

465,00 

Jehlový a mikrojehličkový mezoterapeutický komplex podporující růst vlasů na bázi peptidů, aminokyselin a vitamínů. Vyživuje vlasovou pokožku a regeneruje vlasovou bradavku, podporuje růst a zabraňuje vypadávání vlasů.

Katalogové číslo: 8168 Kategorie: , , Štítky: ,

APRILNÍ HAIRLINE

Jehlový a mikrojehličkový mezoterapeutický komplex podporující růst vlasů na bázi peptidů, aminokyselin a vitamínů. Vyživuje vlasovou pokožku a regeneruje vlasovou bradavku, podporuje růst a zabraňuje vypadávání vlasů.

Indikace:
Inverzní plešatost
Poškozený vlasový stvol
Androgenetická alopecie
Předčasné šedivění vlasů
Seboroická dermatitida / seborrhea
PATENTOVANÁ VÝROBNÍ TECHNOLOGIE CHAC (složení zesíťované kyseliny hyaluronové *)

Laboratoře Suiselle vyvinuly unikátní technologii transepidermální terapie, pomocí speciální kombinace kyseliny hyaluronové a účinných látek získáváme velmi aktivní komplex. Metoda CHAC je technologie stabilizace kyseliny hyaluronové pomocí aktivních látek věnovaných konkrétním problémům, za použití vhodného tlaku jsou zavedeny mezi složky matrice kyseliny hyaluronové. Nakonec získáme stabilní trojrozměrnou molekulu. * Evropská patentová přihláška č. 14788611.3, patentová přihláška Spojených států č. 20160074519, W02014 / 172784A1

Co touto technologií získáme?
Pomalejší uvolňování aktivních látek v pokožce
Prodloužené působení účinných látek
Lepší klinický účinek při menší zátěži organismu
Výhody terapie přípravky APRILINE
Vysoká biologická dostupnost účinných látek
Pomalé uvolňování účinných látek do pokožky
Aktivace procesů regenerace pokožky
Posílení kožní bariéry
Usnadňuje akumulaci bioaktivních složek
Stimulace růstu vlasů:

Kombinace peptidů měďnatých tripeptid-1 a palmitoylpentapeptid-4 stimuluje krevní oběh a silně zvyšuje proliferaci kmenových buněk vlasové papily.

Prevence vypadávání vlasů a předčasného šedivění:

Zinek a biotin v technologii CHAC silně regulují práci mazových žláz, zpomalují stárnutí vlasového folikulu a zabraňují předčasnému šedivění. Patentovaná technologie umožňuje pomalejší a efektivnější uvolňování zinku a biotinu.

Rekonstrukce vlasového stvolu:

Aminokyseliny jako glycin, lysin, prolin, glutamin, cystein a arginin zlepšují kvalitu vlasového stvolu tím, že poskytují potřebné stavební kameny pro podporu růstu zdravého stonku. Arginin usnadňuje produkci oxidu dusnatého (NO), zlepšuje zásobování vlasové papily živinami.

SLOŽENÍ: voda, fosfátem pufrovaný fyziologický roztok, hyaluronát sodný, niacin, cystein, glutamin, lysin hcl, arginin hcl, glycin, kyselina pantotenová, rutin, pyridoxin, palmitoyl pentapeptid-4, tripeptid mědi-1, glukonát měďnatý, karbonalamin zinku, kyanocobobatin biotin . Balení 6

Ilość

1szt.

Producent

Suisselle

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Mohlo by se Vám líbit…