STAYVE BB Glow ampule EGF Peptide Gold

229,43 

Ampule EGF Peptide Gold je vysoce kvalitní sérum proti vráskám.

Není skladem

Katalogové číslo: 7417 Kategorie: , , Štítek:

Ampule EGF Peptide Gold je vysoce kvalitní sérum proti vráskám. Obsahuje rostlinné kmenové buňky a niacinamid (vitamín B3), který dobře proniká přes stratum corneum.
Díky tomu mnohem rychleji probíhají procesy transformující tyrosinázu (hlavní faktor zodpovědný za tvorbu melaninu), což následně vede k zesvětlení pleti.
Sérum také obsahuje speciální peptidy zvané růstový faktor EGF, které stimulují růst a dělení buněk. Jsou tedy zodpovědné za proces omlazení pokožky.
Složky přípravku mají regenerační vlastnosti a zvyšují tvorbu ceramidů, které jsou hlavní složkou ochranné lipidové bariéry pokožky.
Dalším důležitým působením je syntéza kolagenu, který poskytuje pokožce velkou úlevu, uvolňuje obličejové svaly, zklidňuje podráždění a snižuje počet a hloubku vrásek.
Efektem ošetření s použitím ampulí je také snížení transpidermálních ztrát vody, díky čemuž je pokožka elastičtější a lépe zvlhčená.
Dodatečný obsah zlata zabraňuje stárnutí a pleť se stává jasnější, lesklejší a jednotnější. EGF Peptide Gold lze použít na pokožku celého těla. Doporučuje se používat 5-10krát v intervalu 7-14 dnů.
Ampule jsou perfektní jako booster před ošetřením BB Glow, díky kterému budou účinky viditelnější.

Producent

Stayve

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.