NEW

O-Medic Slow Age BIOMIMETICKÝ PEPTID | Denní zpevňující krém na obličej 50ml

820,00 

Skladem

Katalogové číslo: 10846 Kategorie:

Sníte o zářivé pleti, která potěší svým přirozeným leskem? Dopřejte si každé ráno chvilku luxusu se Stahujícím denním pleťovým krémem z řady Slow Age. Tato jedinečná kosmetika je vaší pozvánkou k každodenní péči o krásnou pleť. Náš krém Slow Age, obohacený o pečlivě vybrané aktivní složky, včetně rostlinných extraktů a antioxidantů, je skutečným zdrojem mládí. Nechte se unést přípravkem obsahujícím pečlivě vybrané a našimi kosmetology a technology sestavené účinné látky určené pro péči o náročnou pleť zralých, jedinečných žen – stejně jako vy.

Použití:

Naneste malé množství krému na ruce a jemně rozetřete na obličej. Poklepejte produkt konečky prstů, můžete také provádět masáž pohybem nahoru. Používejte každé ráno. Pro doplnění péče a dosažení nejlepších výsledků používejte i další produkty z řady Slow Age.

 

Klíčové ingredience:

  • RHODYSSEY PA: Je to extrakt z černého mořského mechu. Surovina pro výrobu pochází ze studených vod severní Evropy, z Kassari Bay v Estonsku. Používá se k regeneraci a obnově vodního rezervoáru pokožky. Poskytuje vyhlazující, zjemňující a hydratační účinek na unavenou, dehydratovanou a zralou pleť.
  • Hexapeptides: Jedná se o jedinečnou složku řady Slow Age, vytvořenou pro zvrácení účinků bohatého výrazu obličeje. Je to peptid přírodního původu, považovaný za první produkt na trhu určený k boji proti vráskám na obličeji. Působí proti stárnutí tím, že snižuje viditelnost změn souvisejících s věkem ve všech vrstvách pokožky.
  • PhytoCellTec™ Alp Rose: Alpské růže jsou jedinečné květiny, které rostou ve vysokých nadmořských výškách a právě v těchto různých prostředích se musí přizpůsobit extrémním podmínkám, jako je chlad, UV záření a sucho. PhytoCellTec™ Alp Rose je založen na kmenových buňkách alpské růže, které pomáhají zachovat vlastnosti kmenových buněk pokožky a chránit je před stresem způsobeným UV zářením.

Tipy a triky

Masáže nejen ve SPA

Jako moudrá a zkušená žena jste už jistě slyšeli o síle zvyku. Zveme vás k vypěstování dalšího návyku v podobě krátké, několikaminutové masáže obličeje, krku a dekoltu, např. při večerní toaletě. Nezapomínejte, že byste kůži neměli tahat ani natahovat, ale směřujte své pohyby směrem ven a nahoru.

Rádi relaxujete v horké lázni nebo sauně? Buďte opatrní!

Horké koupele nebo sauny mohou poškodit vaši přirozenou hydrolipidovou ochrannou vrstvu, která zajišťuje správné fungování vaší pokožky. To může vést k nadměrné ztrátě vody a zhoršit kožní problémy. Mnohem lépe poslouží rychlá sprcha a nepříliš horká voda.

 

Milujete kávu? Velký!

Kofein je silný antioxidant a slogany, že káva vyplavuje hořčík a je nezdravá, jsou dávno zapomenuty. Výzkumy potvrzují, že pití mírného množství kávy (3-5 šálků denně) může snížit riziko předčasného úmrtí a snížit riziko srdečních onemocnění, metabolického syndromu, cukrovky typu II a některých typů rakoviny. Výsledky výzkumu ukazují, že pití kávy díky velmi vysokému obsahu polyfenolů pomáhá chránit naši pokožku před fotostárnutím.

Dobře, ale stačí káva?

Rozhodně ne! Káva by měla tvořit jen malou část denního příjmu tekutin. Voda, voda a ještě voda! Správná hydratace těla prospívá i naší pokožce. Stane se plnější, pevnější, pružnější a hladší. Předpokládá se, že 30 ml zkonzumované vody na každý kilogram tělesné hmotnosti je naše denní minimum.

 

Složení:

Voda, glycerin, kapryl/kaprinový triglycerid, cetearylalkohol, polyglyceryl-3-methylglukózový distearát, isoamyllaurát, isopropylmyristát, isopropylpalmitát, olej z Persea Gratissima, glycerylstearát, propandiol, Vitis Vinifera Hexydophyazepeptid Hydrolyzovaný olej Maris Aqua, askorbyl palmitát, extrakt z listové buněčné kultury Rhododendron Ferrugineum, tokoferol, olej ze semen Helianthus Annuus, acetylarginyltryptofyl difenylglycin, isomalt, lecitin, tokoferylacetát, mikrokrystalická celulóza, xanthanová guma, celulózo-benzoethylová guma, celulóza benzen-Al cid , Caprylyl Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetát, Parfém, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylát, Kumarin, Geraniol, Linalool

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.