NEW

O-Medic Slow Age MICRO MESH EFEKT | Modelovací krém na krk a dekolt 50ml

702,00 

Katalogové číslo: 10848 Kategorie:

Váš krk a dekolt jsou výrazem vaší historie a zkušeností, proto si zaslouží zvláštní péči. Nechte svou pleť vypadat každý den mladší a krásnější s modelujícím krémem Slow Age na krk a dekolt. Pro zralou pleť, která si chce zachovat pevnost a pružnost pokožky na krku a dekoltu, je náš Modelovací krém perfektní volbou. Konzistence krému zpříjemňuje aplikaci a každodenní péče se stává okamžikem relaxace a relaxace. Nechte svůj krk a dekolt vyprávět příběh mládí a sebevědomí. Vyberte si modelovací krém Slow Age na krk a dekolt a podtrhněte svou přirozenou krásu.

Použití:
Naneste malé množství krému na ruce a jemně rozetřete na krk a dekolt. Poklepejte produkt konečky prstů, můžete také provádět masáž pohybem nahoru. Pro doplnění péče a dosažení nejlepších výsledků používejte i další produkty z řady Slow Age.

Pullulan: Jedná se o veganský polysacharid skládající se z jednotek maltotriózy, který vzniká fermentačním procesem houby Aureobasidium pullulans. Jedná se o složku, která vytváří na povrchu pokožky film, který zabraňuje nadměrnému odpařování vody z pokožky a pomáhá chránit citlivou pokožku před škodlivými vnějšími faktory. Pomáhá zklidnit suchou a podrážděnou pokožku.
Tetrapeptidy: Jedná se o složku, která pomáhá zlepšit elasticitu a elasticitu pokožky, jejíž kvalita se s věkem zhoršuje. Tato složka snižuje aktivitu enzymu elastázy, který má schopnost odbourávat klíčový protein pro pokožku – elastin. Navíc zvyšuje syntézu kolagenu I, což je hlavní typ kolagenu ve vaší pokožce.
Hexapeptides: Jedná se o jedinečnou složku řady Slow Age, vytvořenou pro zvrácení účinků bohatého výrazu obličeje. Jedná se o peptidy přírodního původu, považované za první produkt na trhu určený k boji proti vráskám na obličeji. Mají účinek proti stárnutí tím, že snižují viditelnost změn souvisejících s věkem ve všech vrstvách pokožky.
Tipy & Triky
Masáže nejen v LÁZNĚ
Jako moudrá a zkušená žena jste již jistě slyšeli o síle zvyku. Zveme vás k vypěstování dalšího návyku v podobě krátké, několikaminutové masáže obličeje, krku a dekoltu, např. při večerní toaletě. Nezapomínejte, že byste kůži neměli tahat ani natahovat, ale směřujte své pohyby směrem ven a nahoru.

Rádi relaxujete v horké lázni nebo sauně? Buďte opatrní!
Horké koupele nebo sauny mohou poškodit vaši přirozenou hydrolipidovou ochrannou vrstvu, která zajišťuje správné fungování vaší pokožky. To může vést k nadměrné ztrátě vody a zhoršit kožní problémy. Mnohem lépe poslouží rychlá sprcha a nepříliš horká voda.

Milujete kávu? Velký!
Kofein je silný antioxidant a slogany, že káva vyplavuje hořčík a je nezdravá, jsou dávno zapomenuty. Výzkumy potvrzují, že pití mírného množství kávy (3-5 šálků denně) může snížit riziko předčasného úmrtí a snížit riziko srdečních onemocnění, metabolického syndromu, cukrovky typu II a některých typů rakoviny. Výsledky výzkumu ukazují, že pití kávy díky velmi vysokému obsahu polyfenolů pomáhá chránit naši pokožku před fotostárnutím.

Dobře, ale stačí káva?
Rozhodně ne! Káva by měla tvořit jen malou část denního příjmu tekutin. Voda, voda a ještě voda! Správná hydratace těla prospívá i naší pokožce. Stane se plnější, pevnější, pružnější a hladší. Předpokládá se, že 30 ml zkonzumované vody na každý kilogram tělesné hmotnosti je naše denní minimum.

Složení:
Aqua, Isopropyl Myristate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Gluconolakton, Propandiol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Dietylarginylpeptid, Acetylarginylpeptid, Dietylarginylpeptid Extrakt z phyceae , Pullulan, Cetylfosfát draselný, tokoferylacetát, lecitin, askorbylpalmitát, tokoferol, alantoin, olej ze semen Helianthus Annuus, benzoát sodný, Maris Aqua, fenethylalkohol, glutamát tetrasodný diacetát, xanthan-Glukonát I-parkonát, vápenatý, vápenatý Benzylsalicylát, kumarin, geraniol, linalool, hydroxid sodný

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.