NEW

O-Medic Slow Age PEPTIDE | Tonikum AHA&PHA do twarzy 200ml

466,00 

Skladem

Katalogové číslo: 10851 Kategorie:

Vaše pleť si zaslouží jedinečnou péči, která změní její vzhled a dodá její přirozený lesk. Nechte svou pleť na chvíli relaxovat s AHA&PHA Tonikem z řady Slow Age. Je to elixír, který revitalizuje pokožku a navrací jí mladistvý vzhled. Zralá pleť často potřebuje výživu a osvěžení stimulací epidermální obnovy. K tomuto účelu je naše AHA&PHA Tonikum nenahraditelné. Unikátní receptura tonika obsahuje kombinaci AHA a PHA kyselin, které pokožku jemně exfoliují, čistí ji od odumřelých buněk a připravují ji na další fáze péče. Nechte svůj pečující rituál stát se skutečným ceremoniálem krásy.

POUŽITÍ

Aplikujte na vyčištěnou pleť obličeje. Naneste malé množství tonika na vatový tampon a jemně otřete pokožku, vyhněte se očnímu okolí. Vzhledem k obsahu kyselin můžete pociťovat mírné brnění. Doplňte svou péči o další produkty z řady Slow Age.

 

KLÍČOVÉ INGREDIENCE

Kyselina mandlová: Kyselina mandlová je turbo složka, která pomáhá vaší pleti jemně se zbavit odumřelých buněk, uvolnit ucpané póry a zbavit se černých teček. Poskytuje mikro-exfoliaci, hydrataci a čištění pleti.
Kyselina laktobionová: Kyselina laktobionová je mimořádně cenná složka pro suchou a zralou pleť. Vyrábí se z laktózy. Nepatří mezi vysoce exfoliační kyseliny, ale do skupiny polyhydroxykyselin, které mají především hydratační a zklidňující účinek. Kyselina laktobionová je ideální pro péči o suchou, citlivou, zralou pleť a ty, kteří bojují s erytémem, kapilárami nebo růžovkou.
Hexapeptides: Jedná se o jedinečnou složku řady Slow Age, vytvořenou pro zvrácení účinků bohatého výrazu obličeje. Jedná se o peptidy přírodního původu, považované za první produkt na trhu určený k boji proti vráskám na obličeji. Mají účinek proti stárnutí tím, že snižují viditelnost změn souvisejících s věkem ve všech vrstvách pokožky.
TIPY A TRIKY

Masáže nejen ve SPA

Jako moudrá a zkušená žena jste už jistě slyšeli o síle zvyku. Zveme vás k vypěstování dalšího návyku v podobě krátké, několikaminutové masáže obličeje, krku a dekoltu, např. při večerní toaletě. Nezapomínejte, že byste kůži neměli tahat ani natahovat, ale směřujte své pohyby směrem ven a nahoru.

Rádi relaxujete v horké lázni nebo sauně? Buďte opatrní!

Horké koupele nebo sauny mohou poškodit vaši přirozenou hydrolipidovou ochrannou vrstvu, která zajišťuje správné fungování vaší pokožky. To může vést k nadměrné ztrátě vody a zhoršit kožní problémy. Mnohem lépe poslouží rychlá sprcha a nepříliš horká voda.

Milujete kávu? Velký!

Kofein je silný antioxidant a slogany, že káva vyplavuje hořčík a je nezdravá, jsou dávno zapomenuty. Výzkumy potvrzují, že pití mírného množství kávy (3-5 šálků denně) může snížit riziko předčasného úmrtí a snížit riziko srdečních onemocnění, metabolického syndromu, cukrovky typu II a některých typů rakoviny. Výsledky výzkumu ukazují, že pití kávy díky velmi vysokému obsahu polyfenolů pomáhá chránit naši pokožku před fotostárnutím.

Dobře, ale stačí káva?

Rozhodně ne! Káva by měla tvořit jen malou část denního příjmu tekutin. Voda, voda a ještě voda! Správná hydratace těla prospívá i naší pokožce. Stane se plnější, pevnější, pružnější a hladší. Předpokládá se, že 30 ml zkonzumované vody na každý kilogram tělesné hmotnosti je naše denní minimum.

SLOŽENÍ:

Voda, kyselina mandlová, propandiol, polyglyceryl-4 kaprát, glycerin, acetylhexapeptid-8, glukonolakton, kyselina laktobionová, allantoin, benzoát sodný, kyselina levulová, levulinát sodný, glutamát tetrasodný diacetát, parfém, linalalolikát vápenatý, glukonát vápenatý

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.