NEW

O-Medic Biome SKIN BARRIER | Ceramidový krém redukující tmavé kruhy pod očima 15ml

585,00 

Skladem

Katalogové číslo: 10853 Kategorie:

Oteče vám v noci kůže pod očima? Vypadáte kvůli modřinám unaveně? Aktivní složky krému hydratují, regenerují a pokrývají pokožku pláštěm, který chrání před škodlivými faktory vnějšího prostředí. Ceramidový krém redukující tmavé kruhy je unikátní produkt vytvořený pro jemnou pokožku kolem očí. Díky pečlivě vybraným složkám nabízí tento krém komplexní péči zaměřenou na snížení viditelnosti tmavých kruhů a zlepšení celkového vzhledu pleti kolem očí. Ceramidy, které jsou hlavní složkou tohoto krému, hrají klíčovou roli při posilování a obnově bariérové ​​vrstvy pokožky. Pomáhají udržovat vhodnou úroveň hydratace, která je důležitá v boji proti tmavým kruhům pod očima. Navíc ceramidy podporují pružnost pokožky, minimalizují výskyt vrásek a jemných linek. Krém také obsahuje složky s rozjasňujícími vlastnostmi, které redukují tmavé kruhy pod očima a rozjasňují tuto jemnou oblast pokožky. Vyrovnávají tón pleti a dodávají jí zářivý a svěží vzhled. Kromě toho mohou tyto složky působit proti otokům a únavě a dále zlepšit celkový vzhled pokožky kolem očí.

POUŽITÍ

Naneste malé množství krému na konečky prstů a jemně rozetřete kolem očního okolí, vyhněte se aplikaci blízko linie řas.

KLÍČOVÉ INGREDIENCE

  • Bodyflux® Olive: Je ceramidový komplex získaný z organického olivového oleje pro aplikace péče o tělo a pokožku. Zlepšuje hydrataci pokožky a nabízí dobře známé výhody Ceramide NP, včetně: snižuje ztráty vody ze stratum corneum pokožky, což zabraňuje jejímu vysoušení a olupování, posiluje přirozenou lipidovou bariéru pokožky a vyživuje ji.
  • LOOK Oléoactif®: Jedná se o aktivní složku založenou na částicích z ajurvédského stromu Terminalia arjuna, uzavřených v olejové formuli, bohaté na terpenoidy a flavonoidy. Pomáhá obnovit tloušťku, pevnost a pružnost pokožky, aby se zabránilo viditelným kapilárám, a zlepšuje mikrocirkulaci, zejména v oblasti očí.
  • Pullulan: Jedná se o veganský polysacharid skládající se z jednotek maltotriózy, který vzniká fermentačním procesem houby Aureobasidium pullulans. Jde o složku, která vytváří na povrchu pokožky film, který zabraňuje nadměrnému odpařování vody a pomáhá chránit citlivou pokožku před škodlivými vnějšími faktory. Pomáhá zklidnit suchou a podrážděnou pokožku.

TIPY A TRIKY

Mytí pokožky – je důležité nejen jak často, ale také čím

Vybírejte jemné a šetrné čisticí prostředky, které nenaruší přirozenou ochrannou bariéru pokožky. Vyhněte se mýdlům obsahujícím silné detergenty a chemikálie, které mohou dále narušit mikroflóru. Snažte se pleť příliš nečistit. Ráno a večer naprosto stačí. Vyhněte se všem typům houbiček, žínek a štětců. Vaše ruce budou vaším nejlepším nástrojem.

Nahraďte pivo kefírem

Mikroflóra ve střevech ovlivňuje i to, co se děje na naší kůži. Bohužel konzumace alkoholu může negativně ovlivnit prospěšné bakterie v našich střevech. Nerovnováha mezi dobrými a špatnými střevními bakteriemi může být zodpovědná za kožní onemocnění, jako je ekzém a akné. Mikroflóru našich střev se vyplatí podpořit konzumací produktů bohatých na bakterie mléčného kvašení, jako je kefír, jogurt nebo kyselé okurky.

Užíváte antibiotika na kožní onemocnění? Péče o kožní mikroflóru je pro vás nutností!

Užívání antibiotik při kožních onemocněních může mít nepříznivý vliv nejen na patogeny, ale i na prospěšné bakterie žijící na naší kůži. V takové situaci je nesmírně důležité pečovat o správnou bakteriální flóru pokožky a podporovat ji v tomto náročném období.

Narušená kožní mikroflóra, je to i váš problém?

Abnormality v kožní mikroflóře mohou být hodnoceny reakcemi epidermis. Extrémně citlivá pleť, náchylná k podráždění a zarudnutí. Může být také suchý, dehydrovaný a dokonce šupinatý. Na druhou stranu poruchy mikrobiomu mohou vést k zánětu, černým tečkám a lézím akné. Někdy může jít nadměrná seborea a akné ruku v ruce se suchou a dehydratovanou pokožkou. V tomto případě byste se měli speciálně starat o kožní bariéru a mikroflóru.

SLOŽENÍ

Voda, Isostearyl Isostearát, cetearylglukosid, trehalóza, glycerin, kokos-kaprylát, glycerylstearát, cetearylalkohol, kaprylová/kaprinový triglycerid, isopropylpalmitát, kyselina olejová, skvalan, propandiol, vitis Vincilus NP, semena cerbacillu, cerbacilulin Alfa-glukanový oligosacharid, extrakt z Terminalia Arjuna, lecitin, askorbylpalmitát, tokoferol Helianthus Annuus Seed Oil, hydrolyzovaný extrakt z Rhodophyceae, tokoferylacetát, maltodextrin, pullulan, sorbitan olivát, propylen-glykol, parholmfu capitol, al-maryl benzenethyl

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.