NEW

O-Medic Biome POSTBIOTIC | Zklidňující ceramidová pleťová maska ​​50 ml

820,00 

Skladem

Katalogové číslo: 10854 Kategorie:

Když je vaše pokožka citlivá a potřebuje koncentrovanou hydrataci a regeneraci, přichází na pomoc Zklidňující ceramidová pleťová maska. Jedná se o unikátní produkt vytvořený pro péči o pleť, která vyžaduje zklidnění, hydrataci a posílení. Tato maska, bohatá na ceramidy, klíčové lipidové složky pokožky, působí na obnovu přirozené bariérové ​​funkce pokožky a zajišťuje její regeneraci a ochranu. Ceramidy hrají klíčovou roli při udržování elasticity a hydratace pokožky. Jedná se o přírodní lipidy, které budují strukturu pokožky, chrání ji před ztrátou vody a nepříznivými vlivy vnějších faktorů. Ceramidová maska ​​hloubkově hydratuje, posiluje pokožku a obnovuje její zdravý vzhled. Zklidňující složky obsažené v masce zklidňují podráždění a zarudnutí, což je výhodné zejména pro citlivou pleť nebo pleť se sklonem k alergickým reakcím. Ceramidová maska ​​má zklidňující a regenerační účinek, snižuje viditelnost zánětů a podporuje procesy obnovy pokožky. Pravidelným používáním této masky se pokožka stává uvolněnější, hydratovaná a vyživená. Krémová konzistence masky umožňuje snadnou aplikaci a její složky pronikají hluboko do pokožky, díky čemuž jsou účinky viditelné po použití. Jedná se o ideální řešení pro lidi, kteří hledají hloubkovou hydrataci a výživu pokožky, a také pro ty, kteří si chtějí užít pocit pohodlí a svěžesti.

POUŽITÍ

Naneste tenkou vrstvu sametové masky na vyčištěnou pleť obličeje, vyhněte se oblasti očí a úst. Nechte masku vstřebat přes noc nebo ji použijte jako okamžitý obklad, naneste silnou vrstvu a po 15 minutách smyjte. Používejte 2-3x týdně.

KLÍČOVÉ INGREDIENCE

Bodyflux® Olive

Jedná se o ceramidový komplex získaný z organického olivového oleje pro použití v péči o tělo a pokožku. Zlepšuje hydrataci pokožky a nabízí dobře známé výhody Ceramide NP, včetně: snižuje ztráty vody ze stratum corneum pokožky, což zabraňuje jejímu vysoušení a olupování, posiluje přirozenou lipidovou bariéru pokožky a vyživuje ji.

Postbiotický koncentrát

Jedná se o aktivní složku, která působí na suchou, podrážděnou pokožku s narušenou mikroflórou. Získává se biologicky řízenou fermentací rostlinného probiotika Lactobacillus arizonensis. Zlepšuje integritu kožní bariéry zvýšením produkce proteinových a lipidových struktur. Aktivuje regeneraci epidermis, hydratuje a udržuje rovnováhu kožní mikroflóry.

HyaCare® Tremella

Jedná se o extrakt z houby Tremella Fuciformis Sporocarp, dobře známé v tradiční asijské medicíně. Jde o cukrový biopolymer s molekulovou hmotností a strukturou připomínající kyselinu hyaluronovou a stejně jako ona má schopnost vázat vodu, a proto skvěle hydratuje.

TIPY A TRIKY

Mytí pokožky – je důležité nejen jak často, ale také čím

Vybírejte jemné a šetrné čisticí prostředky, které nenaruší přirozenou ochrannou bariéru pokožky. Vyhněte se mýdlům obsahujícím silné detergenty a chemikálie, které mohou dále narušit mikroflóru. Snažte se pleť příliš nečistit. Ráno a večer naprosto stačí. Vyhněte se všem typům houbiček, žínek a štětců. Vaše ruce budou vaším nejlepším nástrojem.

Nahraďte pivo kefírem

Mikroflóra ve střevech ovlivňuje i to, co se děje na naší kůži. Bohužel konzumace alkoholu může negativně ovlivnit prospěšné bakterie v našich střevech. Nerovnováha mezi dobrými a špatnými střevními bakteriemi může být zodpovědná za kožní onemocnění, jako je ekzém a akné. Mikroflóru našich střev se vyplatí podpořit konzumací produktů bohatých na bakterie mléčného kvašení, jako je kefír, jogurt nebo kyselé okurky.

Užíváte antibiotika na kožní onemocnění? Péče o kožní mikroflóru je pro vás nutností!

Užívání antibiotik při kožních onemocněních může mít nepříznivý vliv nejen na patogeny, ale i na prospěšné bakterie žijící na naší kůži. V takové situaci je nesmírně důležité pečovat o správnou bakteriální flóru pokožky a podporovat ji v tomto náročném období.

Narušená kožní mikroflóra, je to i váš problém?

Abnormality v kožní mikroflóře mohou být hodnoceny reakcemi epidermis. Extrémně citlivá pleť, náchylná k podráždění a zarudnutí. Může být také suchý, dehydrovaný a dokonce šupinatý. Na druhou stranu poruchy mikrobiomu mohou vést k zánětu, černým tečkám a lézím akné. Někdy může jít nadměrná seborea a akné ruku v ruce se suchou a dehydratovanou pokožkou. V tomto případě byste se měli speciálně starat o kožní bariéru a mikroflóru.

SLOŽENÍ

Voda, cetearylglukosid, glycerin, cetearylalkohol, trehalóza, isopropylpalmitát, kapryl/kaprinový triglycerid, sorbitanový olivát, isostearylisostearát, inulin, maltodextrin, propandiol, glycerylstearát, makadamia integrifolia, CNPIL CNPIL, CNPIL ze semen palmy ceretylella, CNPIL Ferment Lactobacillus, extrakt z Tremella Fuciformis Sporocarp, sorbitan palmitát, sorbitan oleát, alfa-glukan oligosacharid, alantoin, tokoferyl acetát, lecitin, askorbyl palmitát, tokoferol, olej ze semen Helianthus Annuus, propylen Glycidium, propylen Glyrblydium jedl , Parfém, Hydroxid sodný

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.