NEW

O-Medic Biome SÍLA ENZYMŮ | Jemně exfoliační enzymatický obličejový peeling 50 ml

466,00 

Skladem

Katalogové číslo: 10855 Kategorie:

Jemně exfoliační enzymatický peeling je inovativní pečující produkt, který je dokonalým řešením pro pleť, která vyžaduje jemnou, ale účinnou exfoliaci. Využívá rostlinné enzymy k odstranění odumřelé kůže a zanechává pokožku hladkou, osvěženou a zářivou. Enzymy působí na pleť neinvazivním způsobem, odstraňují odumřelé kožní buňky a čistí póry. Pokožka díky tomu znovu získá přirozenou, zdravou texturu a proces regenerace je podporován na hlubší úrovni. Tento peeling neobsahuje tradiční zrníčka ani abrazivní látky, díky čemuž je vynikající volbou pro citlivou nebo podrážděnou pokožku. Je mírný, nezpůsobuje mikropoškození pokožky a lze jej použít i při kožních problémech. Tento jemně exfoliační enzymový peeling navíc obsahuje hydratační složky, které změkčují pokožku a zanechávají ji hladkou a vyživenou. Po použití se pokožka zdá uvolněná, revitalizovaná a připravená absorbovat blahodárné složky jiných produktů péče o pleť. Pravidelné používání tohoto peelingu vám umožní zlepšit texturu vaší pokožky, vyrovnat její barvu a dosáhnout zdravějšího, zářivějšího vzhledu. Je to dokonalý nástroj pro komplexní péči o pleť, zdůrazňující přirozenou krásu každé pleti.

POUŽITÍ

Aplikujte na vyčištěnou pleť obličeje a krku. Naneste malé množství peelingu a nechte aktivní složky proniknout do hlubokých vrstev pokožky po dobu 10 minut. Poté opláchněte teplou vodou.

KLÍČOVÉ INGREDIENCE

Papaina a bromelain

Jedná se o duo proteolytických enzymů rostlinného původu – bromelain pochází z ananasu a papain, jak asi tušíte, pochází z papáji. Mají schopnost jemně obnovovat epidermis tím, že rozkládají a exfoliují stárnoucí buňky a zanechávají pokožku zářivou a zářivou.

Bodyflux® Olive

Jedná se o ceramidový komplex získaný z organického olivového oleje pro použití v péči o tělo a pokožku. Zlepšuje hydrataci pokožky a nabízí dobře známé výhody Ceramide NP, včetně: snižuje ztráty vody ze stratum corneum pokožky, což zabraňuje jejímu vysoušení a olupování, posiluje přirozenou lipidovou bariéru pokožky a vyživuje ji.

Postbiotický koncentrát

Jedná se o aktivní složku, která působí na suchou, podrážděnou pokožku s narušenou mikroflórou. Získává se biologicky řízenou fermentací rostlinného probiotika Lactobacillus arizonensis. Zlepšuje integritu kožní bariéry zvýšením produkce proteinových a lipidových struktur. Aktivuje regeneraci epidermis, hydratuje a udržuje rovnováhu kožní mikroflóry.

TIPY A TRIKY

Mytí pokožky – je důležité nejen jak často, ale také čím

Vybírejte jemné a šetrné čisticí prostředky, které nenaruší přirozenou ochrannou bariéru pokožky. Vyhněte se mýdlům obsahujícím silné detergenty a chemikálie, které mohou dále narušit mikroflóru. Snažte se pleť příliš nečistit. Ráno a večer naprosto stačí. Vyhněte se všem typům houbiček, žínek a štětců. Vaše ruce budou vaším nejlepším nástrojem.

Nahraďte pivo kefírem

Mikroflóra ve střevech ovlivňuje i to, co se děje na naší kůži. Bohužel konzumace alkoholu může negativně ovlivnit prospěšné bakterie v našich střevech. Nerovnováha mezi dobrými a špatnými střevními bakteriemi může být zodpovědná za kožní onemocnění, jako je ekzém a akné. Mikroflóru našich střev se vyplatí podpořit konzumací produktů bohatých na bakterie mléčného kvašení, jako je kefír, jogurt nebo kyselé okurky.

Užíváte antibiotika na kožní onemocnění? Péče o kožní mikroflóru je pro vás nutností!

Užívání antibiotik při kožních onemocněních může mít nepříznivý vliv nejen na patogeny, ale i na prospěšné bakterie žijící na naší kůži. V takové situaci je nesmírně důležité pečovat o správnou bakteriální flóru pokožky a podporovat ji v tomto náročném období.

Narušená kožní mikroflóra, je to i váš problém?

Abnormality v kožní mikroflóře mohou být hodnoceny reakcemi epidermis. Extrémně citlivá pleť, náchylná k podráždění a zarudnutí. Může být také suchý, dehydrovaný a dokonce šupinatý. Na druhou stranu poruchy mikrobiomu mohou vést k zánětu, černým tečkám a lézím akné. Někdy může jít nadměrná seborea a akné ruku v ruce se suchou a dehydratovanou pokožkou. V tomto případě byste se měli speciálně starat o kožní bariéru a mikroflóru.

SLOŽENÍ

Voda, Glycerin, Propandiol, Polyglyceryl-4 Caprate, Xanthanová guma, Glukóza, Trehalóza, Bromelain, Papain, Lactobacillus Ferment, Inulin, Niacinamid, Alfa-glukan Oligosacharid, Laktát sodný, Sodná sůl PCA, Glukonolakton, Ikonokuktóza, Ufronositol, Fronositol Kyselina mléčná, Maltodextrin, Benzoát sodný, Sorbát draselný, Diacetát glutamátu tetrasodného, ​​Glukonát vápenatý, Parfém

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.