NEW

DOTKI – Hydratační krém na obličej – Elf Flower

99,99 

Krém na obličej

Katalogové číslo: 10823 Kategorie: ,

Mám ti říct tajemství? Elfové skutečně existují a mají květiny! Páni, že?

Vítejte v kouzelné zemi péče o děti, kde se sny stávají skutečností, díky našemu mimořádnému krému na obličej Elf Flower! Krém, určený pro malé průzkumníky, jako fialková perla zahalí vaše dítě kouzlem extraktu skřítkového květu, který je ukryt v srdci této tajemné směsi a uvolňuje svou magickou sílu, aby zahalil dětskou pokožku jemností a hebkostí. pochoutka.

Neděláme si legraci! Výtažek z rostliny zvané Elf Flower opravdu dodává tomuto krému jedinečné síly, chrání a hydratuje pokožku vašeho malého pokladu. Šetrné složení dalších složek včetně přírodních prebiotik nenaruší fungování jemné pokožky. Krém je bohatý na jemné přírodní složky, díky čemuž je bezpečný a šetrný k pokožce vašeho dítěte.

ZPŮSOB POUŽITÍ: Naneste malé množství krému na ruce a jemně rozetřete na pokožku. Pro doplnění péče a co nejlepší péči o pokožku vašeho Little Explorera používejte i další produkty z řady Dotki.

98% ingrediencí přírodního VEGAN původu

Produkt byl dermatologicky testován na citlivé pokožce.

kapacita 50 ml

Působení:
Krém dokonale hydratuje a chrání mladou pokožku. Jemné složení složek včetně prebiotik nenarušuje správné fungování pokožky.

Složení: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isopropyl Mirystate, Inulin, Glyceryl Stearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Oligospermum Parketylcanate, Toligosa-Gassipherylcancet , Epimedium Grandiflorum extrakt z květu/listu/stonku, xanthanová guma, kaprylylglykol, propylenglykol, kyselina benzoová, benzoát sodný, glutamát diacetát tetrasodný, kyselina citronová, parfém

Opatření:

Používejte výrobek pod dohledem dospělé osoby. Ne na spotřebu. Výrobek je určen pro děti od 4 let.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.